Resepti on tarpeen, kun arki maistuu palaneelle puurolle, kiire kutistaa lounaan seisten syötäväksi ja epäilet herkkusuusi kuivuneen.

Astu Deli Baker´s- maailmaan. Käytä herkkusuiden parhaita ammattilaisia apunasi. Valitse erikoisen hyvän makuiset suolaiset ja makeat leivonnaiset, juustot, leikkeleet ja kuohuvat juomat. Palkitse itsesi nautinnolla hyvässä seurassa. Voit käyttää reseptiä niin usein kuin haluat.

Deli Bakers on uuden liikeidean mukainen leipomotuotteiden ja juustojen, sekä muiden erikoistuotteiden ja palvelujen myymälä.

Pyrimme henkilökohtaiseen palveluun, sekä tuomaan asiakkaille makuelämyksiä pienemmiltä tavarantoimittajilta, laadusta tinkimättä. Suosimme kotimaista, mutta meiltä löytyy herkkuja mm. Ranskasta, Ruotsista sekä Hollannista. Jokainen tuote on valittu erityisen hyvän makunsa vuoksi valikoimaamme. Näitä makuja pääset kokeilemaan jo liikkeessämmekin, teemme usein maistiaisia ihanista herkuista, leivistä, juustoista, hyytelöistä ja makeisista. Meiltä saat tuotteita niin juhlaan kuin arkeenkin.